jul
14
16

Svetlana & Jevgenijs

Jag förstod redan på ett tidigt stadium att den här bruden hade gjort sin research. Hon hade koll. Fast på ett bra och trevligt sätt ni vet. Påläst, men inte besserwisser. Gränsen är hårfin där ibland. Svetlana och Jevgenijs är ett ryskt/ukrainskt par som träffades under sin studietid och har bott många år i Sverige. När de nu skulle gifta sig så hade de blivit så förtjusta i Sverige att de ville bjuda hit släkt och vänner för att visa upp sitt nya hemland och passa på att visa Sverige samtidigt.

Svetlana kollade noga runt om i Sverige och fann att området kring Lysekil och Vann Spa var den perfekta inramningen för att visa upp Sverige. Och där kan jag nog inte säga emot. Visst, Sverige har så mycket mer att erbjuda, men har man fastnat för salta bad, granitklippor och fiskebodar, ja då är nog området kring Lysekil i Bohuslän helt perfekt för detta. Särskilt på sommaren. Helt enkelt magiska vyer som finns här längs västkusten.

Svetlana passade förvisso på att spetsa omgivningen lite med lyktor i träden och några släktingar på gitarr som spelade ryska visor som underhållning till minglet före och efter vigseln. Och så fanns det vodka såklart, appropå spetsa omgivningen =).  Så helt svenskt var det ju inte. En skön mix dock.

Vigseln i sig skedde på en klippa i naturen med utsikt över lysekilsfjorden nedanför.  Den efterföljande festen och maten intogs på taket till Vann Spa. Vi tog porträtt bland klipporna och skogen i området och jag hade absolut inget att klaga på. När man fotar på såna här ställen så vattnas det lite i munnen. Jag kom ofta på mig att tänka, oj, det här blir verkligen bra. Nåväl, stort tack för mig och jag hoppas ni stannar många år i vårt fina Sverige så ni hinner se allt det andra fina också. Johan

TAGS:

FÖREGÅENDE SIDA
NÄSTA SIDA

Kommentera

SKRIV NÅGOT OCH TRYCK ENTER