jul
12
16

Jenny & Sebastian

Världen är bra liten. Och det stämmer väldigt ofta bra i Göteborg. När jag steg ur bilen för att heja på brudgummen så ser jag att brudgummens best-man är en kille jag känner från Göteborg. Men jag hade ingen aning om att de två kände varandra. Så det blev en rätt kul start på dagen och en sån grej som gör att en annars ibland lite stel start på fotograferandet nu går hyfsat enkelt då man redan fått skratta av sig lite. Ja ni fattar. Jag spenderade i princip hela dagen med Jenny och Sebastian. Vi tog porträtt uppe vid Delsjöns kanotklubb vilket är ett säkert kort om man vill ha lite vatten men ändå lite rustikt/mystiskt. Gäller att tajma dagen så det inte är fullt med tyska turister som skall campa på just den platsen du skall fota bara. Yes, det har hänt.. Vigseln skedde i gamla goa Örgryte kyrka och själva festen hölls ute på Stora Holms Säteri vilket också är ett säkert kort när det gäller festlokaler i Göteborgsområdet. Stort tack för mig. Johan

Brollopsfotograf Goteborg Brollopsfotograf Goteborg Brollopsfotograf Goteborg

TAGS:

NÄSTA SIDA
SKRIV NÅGOT OCH TRYCK ENTER