jul
13
16

Lovisa & Rasmus

Lovisa och Rasmus uppfattade jag från första början som väldigt äkta och noggranna på nåt sätt. De ville ha ett fint bröllop som de hade bidragit med till med eget hårt arbete och som de själva kunde styra precis som de ville ha det.

Här var det inte tal om att hyra en festlokal mitt i Göteborg och bara låta någon annan fixa allt. Nej, Rasmus som har turen att sina föräldrar äger och driver Källdalens Trädgårdar, ville ha bröllopsfesten i en ladugård i anslutning till det fina jordbruket utanför. Problemet för honom och Lovisa var bara att ladugården var i väldigt dåligt skick. Inga problem. Rasmus spenderade åtskilliga dagar och helger med att rensa ur ladan, gjuta nytt betonggolv, måla, inreda osv. Men det var viktigt för Lovisa och Rasmus att kunna ha festen just här. Och jag förstår dem. Vilket ställe. All mat som serverades till festen var ekologiskt odlad bara 20 meter utanför lokalen. Det blir nog inte fräschare än så. Jag själv är ingen superentusiast för ekologisk mat men jag måste säga att det här var riktigt riktigt gott.

Tidigare under dagen hade jag fotat Lovisa hos frisören och Rasmus med vänner hos Lovisas föräldrar i Onsala. Vi fotade porträtten nere vid Utholmen och sedan var det dags för vigsel i Onsala kyrka. Och till sist bar det då av till festlokalen på Källdalens trädgårdar. Här inleddes festen med att Lovisa och Rasmus vigdes igen enligt judisk sed och tradition. Mycket intressant att få uppleva. Sen var det då dags för middag och fest. En fest som höll på långt in på småtimmarna. Jag själv åkte hem i natten genom ett Sverige och landskap då det är som allra finast. Tack för att jag fick vara med på denna fina dag och lycka till i framtiden. Johan

TAGS:

FÖREGÅENDE SIDA
NÄSTA SIDA

Kommentera

SKRIV NÅGOT OCH TRYCK ENTER