maj
28
17

Malin & Måns

Malin och Måns har hyrt en äkta lada på landet i trakterna kring Timmersdala en bit utanför Skövde och Skara. Stället heter Lindholms Lada och blev populärt för något år sen när f.d fröken Sverige, Jessica Olers Brelid valde att blogga om sin bröllopslokal vilket alltså var Lindholms Lada.

Skall bli jättespännande att komma ut på landet och fota bröllop. Jag gillar verkligen västkusten med hav och salta bad men det är otroligt fint ute på landet i Sverige också med alla bondgårdar och stora fält. Så jag ser väldigt mycket fram emot detta.

Idag planerade vi dagen i grova drag med Malin och Måns samt deras barn. Känns som vi har en bra plan =). Alltid kul att träffas innan och knäppa av lite bilder om man har möjlighet. Blir lite mer avslappnat på den stora dagen då. Sen blir det alltid stressigt på bröllopsdagen så ett hett tips är att ha ett bra schema att luta sig emot. Ta gärna ut svängarna lite för i de flesta fall så sker det förseningar.

Ps. Är ni på jakt efter bröllopsfotograf eller kanske familjefotograf så är det bara att höra av er. Jag svarar på alla mail och inget uppdrag är för stort eller litet. Använd gärna min kontaktsida -> Länk

brollopsfotograf lindholms lada

TAGS:

FÖREGÅENDE SIDA
NÄSTA SIDA

Kommentera

SKRIV NÅGOT OCH TRYCK ENTER