maj
18
17

Caroline & Carl

Jag hade förmånen att få föreviga Caroline & Carl från Stockholm på deras bröllopsdag. Ni kanske kommer ihåg dem från vår planeringsträff. De äger en underbart fin liten sommarstuga i genuina Rågårdsvik men hyrde för dagen in sig på fräscha Slipens hotell & pensionat, som är ett hyfsat nyöppnat ställe i Fiskebäckskil. Här spenderade Caroline med sina tärnor förmiddagen med att gör sig iordning.

Vi började med en tur till hamnen i Fiskebäckskil för lite porträtt. Det var en stekande sol på himlen men jag skall inte klaga. Vi hann även med en tur till parets sommarstuga där vi tog porträtt bland bryggor och sjöbodar. Samt inte minst en bild på parets hund =)

Färden gick sedan vidare till Grundsunds kyrka för vigsel. Har ni aldrig varit på västkusten så ta en tur till Grundsund säger jag bara. Helt magnifikt. Särskilt i maj när det inte är så mycket sommargäster. Vi hade efter vigsel förmånen att få åka med en chartrad båt från Grundsund till Rågårdsvik och där rundades dagen och kvällen av med middag och fest på Rågårdsviks pensionat. Scener som hämtade från ett vykort baby! Alltså helt superdupertrevligt upplägg. Jag vill tacka för att jag fick spendera dagen med er. Hoppas ni hade lika kul som jag. Lycka till i framtiden nu!

TAGS:

FÖREGÅENDE SIDA
NÄSTA SIDA

Kommentera

SKRIV NÅGOT OCH TRYCK ENTER